Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsris med blekselleri och parmesanost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mustig allt-i-ett rätt som är snabb att svänga ihop.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka lök och vitlök fint. Skär sellerin i 1 cm tjocka skivor. Fräs köttfärs och grönsaker i olivolja tills det börjar ta färg. Tillsätt riset och de torkade kryddorna. Låt fräsa 1 minut till.
  2. Tillsätt tomatjuice och köttfond, låt ragun koka sakt på låg värme tills riset är klart. Rör ned smöret och smaka av med salt och peppar.
  3. Servera ragun med riven parmesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.