Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsrulle med paprika

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Köttfärs kan man variera i det oändliga. Här bakar vi in den i en deg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken, fräs den med färsen. Blanda i övriga ingredienser, avsluta med osten. Låt kallna.
  2. Blanda vetemjöl, bakpulver och kryddor. Rör ner oljan och arbeta in vattnet. Kavla ut degen (använd inget bakbord som kan ta åt sig färg - färgen från gurkmejan kan vara svår att få bort) til en platta 30x40 cm.
  3. Lägg den kalla färsröran på mitten. Pensla kanterna med uppvispat ägg, vik ihop och lägg med skarven ner på smord plåt. Pensla med ägg och ev gurkmeja och grädda i 200 grader i ca 25 minuter.
  4. Servera med grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.