Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärssås à la mig

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En variant på köttfärssås

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka löken
  2. Skär sidfläsket och chapinjonerna fint. Finhacka vitlöken.
  3. Fräs köttet i en panna med mör tills det blir brynt. Fräs sedan sidfläsket, champinjonerna, löken och vitlöken i lite olivolja tills det blir gyllenbrynt. Avsluta med att ha i tomatpurén.
  4. Lägg alltsammans i en tjockbottnad gryta (gärna en järngryta) och häll i den passerade tomaten, creame fraichen och matlagningsgrädden. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
  5. Låt småkoka i ca 30 minuter. Servera med al dente spaghetti

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.