Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärssås på kinesiska

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket gott alternativ till den vanliga köttfärssåsen, samt att man får i grönsaksvägrare lite grönt också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn färsen i oljan och blanda ner vitlök, hoisinsås och woksås. Salta och peppra. Låt småputtra 5-10 minuter. Späd med vatten vid behov.
  2. Strimla gurkan fint, blanda ner den och böngroddarna och låt allt bli varmt. . Skär paprikan i små kuber och strö över före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.