Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokos och hallonkakor

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Servera dessa kakor som dessert med mer färska hallon och mager färskost

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda mandel, kokosflingor, florsocker, mjöl och bakpulver i en bunke. Tillsätt margarinet och blanda alltsammans.
  3. Vispa äggvitorna till styvt skum och vänd försiktigt ned det i mandelsmeten.
  4. Häll smeten i muffinsformar på en bakplåt eller muffinsplåt. Fördela hallonen ovanpå kakorna.
  5. Grädda i 12-15 minuter tills kakorna fått fin färg och känns lite fjädrande när man petar på dem.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.