Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokos och limeglass

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Söt, nötaktig kokos möter frisk, lite kryddig lime i den här glassen. Gör inte för lite, den är försvinnande god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop äggulor, florsocker, limeskal och kokosmjölk.
  2. Vispa grädden och rör ner den i äggsmeten. Häll i en form och täck med plastfolie.
  3. Frys i minst 4 tim. Stjälp upp glassen och strö ev över rostad kokos.
  4. Garnera gärna med exotiska frukter, t ex kiwi, färsk ananas, mango, papaya.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • gazellen 13 november 2008

    Hej Har laddat hem många av dina recept, sjukt go allihopa!!! Detta måste bara jag prova låter spännande. Du har räddat mitt efterrätts problem nu Många tack!!

  • Mysticdream 22 augusti 2012

    Hur mycket ska man vispa grädden? Ska den va hårt vispad? :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.