Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskaka

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Annorlunda saftig kaka som inte passar att frysas ned men är god aven dagen efter. God att äta ljummen med vaniljglass till.

Ingredienser

Instruktioner

Smöra och ströa formen med kokos. Använd en rund bakform med löstagbara kanter. Rör i hop alla ingredienserna till kakan och häll i formen. Sätt hallonen på kakan och häll över socker och råsockret. Grädda i 175 grader mitt i ugn ca. 30-35 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.