Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskaka

 
Skriv ut

Kokoskaka med bl a lime och créme fraiche och med en påsk ljusgrön glasyr.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175º.
  2. Rör smör och socker poröst. Vispa i äggen ett i taget. Rör i limeskal, limesaft och crème fraiche.
  3. Blanda bakpulver, mjöl och kokos och rör ner i smeten. Klicka smeten i en smord och bröad form och grädda i nedre delen av ugnen i 45 minuter.
  4. Rör ihop glasyren och glasera den avsvalnade kakan. Strö över kokos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.