Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoskyckling med citron och curry

 
Skriv ut

GI-recept!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär paprikorna i klyftor. Bryn kycklingen. Hacka löken, vitlöken, chili och ingefära.
  2. Tillsätt lök, chili, vitlök och kryddor och låt fräsa med en stund och tillsätt sedan paprikaklyftor, citronsaft, rivet citronskal, tomatpuré, kokosmjölk.
  3. Koka på låg temperatur 15-20 minuter.
  4. Servera med vildris och sallad eller bara med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.