Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokossmulpaj med mango och päron

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En läcker paj som min lillebror bjöd på när han fyllde år.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 200 grader. Skär smöret i tärningar och blanda allt till en grynig massa. Lägg hälften i en pajform (24 cm) och grädda i 6-7 minuter. Ta ut och höj värmen till 225 grader. Skala frukten och ta bort kärnorna. Skär i klyftor och lägg i formen och strö över 1 msk socker. Smula över resten av pajdegen. Grädda i ytterligare 20-25 minuter längst ner i ugnen.
  2. Servera med vaniljglass eller vaniljsås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • guardianlinda 19 mars 2008

    Hej! Tänkte höra ifall du tror att jag kan byta mangon mot ngt annat? Isåfall har du ngt bra tips?/Kram Linda

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.