Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokoswhoopie med kokosfyllning

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Små söta bakverk från USA. Här med 2 gånger kokos i samma kaka. För kokosälskaren

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175 grader.
  2. Vispa ihop smör och socker. Tillsätt ägget och vispa till en fluffig smet. Blanda ihop de torra ingredienserna i en bunke och vänd ner detta. Tillsätt mjölken och vispa snabbt ihop till en smet, rör inte mer än att allt precis har blandats.
  3. Fyll en spritspåse med rund tyll med smet och spritsa ut runda plättar på en plåt, lika stora som en 5-krona. Spritsa inte för tätt. Du kan också klicka ut smeten med en sked. Grädda långt ner i ugnen i ca 10 minuter.
  4. Smält vit choklad och smör över vattenbad. Låt chokladen svalna. Vispa ihop chokladen med färskosten och blanda sedan i florsocker och kokos. Vispa till en jämn smet.
  5. Fyll krämen i en spritspåse med rund tyll. Spritsa kräm på den platta sidan av hälften av whoopie-halvorna. Lägg ihop med de resterande halvor och rulla kakans kant i kokos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.