Små söta bakverk från USA. Här med 2 gånger kokos i samma kaka. För kokosälskaren
Instruktioner
- Värm ugnen till 175 grader.
- Vispa ihop smör och socker. Tillsätt ägget och vispa till en fluffig smet. Blanda ihop de torra ingredienserna i en bunke och vänd ner detta. Tillsätt mjölken och vispa snabbt ihop till en smet, rör inte mer än att allt precis har blandats.
- Fyll en spritspåse med rund tyll med smet och spritsa ut runda plättar på en plåt, lika stora som en 5-krona.
Spritsa inte för tätt. Du kan också klicka ut smeten med en sked. Grädda långt ner i ugnen i ca 10 minuter.
- Smält vit choklad och smör över vattenbad. Låt chokladen svalna. Vispa ihop chokladen med färskosten och blanda sedan i florsocker och kokos. Vispa till en jämn smet.
- Fyll krämen i en spritspåse med rund tyll. Spritsa kräm på den platta sidan av hälften av whoopie-halvorna.
Lägg ihop med de resterande halvor och rulla kakans kant i kokos.
Publicerat den
15 februari 2012
Liknande recept
Skriv kommentar