Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korpens enkla långpannebröd

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett enkelt och relativt snabbt bröd som kan varieras tills fantasin tar stopp. Satsen passar till en normalstor långpanna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm vätskan till 37 grader. Smula ner jästen, låt den lösas upp. Häll i salt och olja.
  2. Tillsätt smaksättningen mm och mjölet. Blanda till en lite kladdig deg.
  3. Tryck ut i en lätt smord långpanna. Jäs i 40 min under duk.
  4. Dela i 20 bitar med något vasst. Grädda i ugnens mitt, 225 grader i 15 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.