Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korvpanna med potatis och tomat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En mycket lättlagad och god middagsrätt. Välj korv efter tycke och smak med eller utan starka kryddor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatiskivorna i 7 minuter. Låt dem rinna av väl. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn korven i 5 minuter runtom. Lägg i rödlöken och fräs i ytterligare 5 minuter under omrörning. Blanda ner tomatpuré, vin och passerad tomater. Tillsätt tomatklyftor, broccolibuketter och hackad basilika och blanda väl. Lägg potatisen i pannan och låt blandingen småkoka i ca 10 minuter till korven är färdig. Krydda med salt och peppar. Garnera med basilika och servera rätten varm direkt ur pannan.
  2. Tips: I stället för passerade tomater kan du använda konserverade hela eller krossade tomater. Om man inte gillar broccokli kan man använda andra grönsaker

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.