Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kotletter med ugnsbakade potatishalvor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fläskkotlett med ugnsbakad potatis är den perfekta rätten när man vill laga snabbt och äta gott. En rätt som jag tycker väldigt mycket om.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200º.
  2. Tvätta och dela potatisen i halvor. Hetta upp olja i en stekpanna och stek snittytan tills den får färg. Salta och peppra. Efterstek i ugnen ca 20 minuter.
  3. Halvera tomaterna, skiva rödlöken tunt. Förväll haricots vertsen i lättsaltat vatten ca 4 minuter. Häll bort vattnet och blanda bönorna med olivoljan, tomaterna och löken. Salta och peppra.
  4. Stek kotletterna på medelvärme, ca 3 minuter på var sida, och servera dem med salladen, smöret och potatisen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.