Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig ansjovispaj

 
Skriv ut

Frasigt skal med en härligt krämig fyllning. Det här är en riktigt läcker paj som passar till påskens buffé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta samman ingredienserna till pajdegen. Tryck ut den i en form, ca 25 cm i diam. Låt vila kallt 30 min. Förgrädda pajskalen mitt i ugnen i 225º i ca 10 min.
  2. Skär ansjovisen i bitar, spara 3-4 filéer till garnering. Skala och finhacka löken. Vispa samman ägg, grädde och mjölk. rör ner ansjovis och lök. Häll blandningen i pajskalet. Riv osten och strö den över fyllningen.
  3. Grädda mitt i ugnen tills fyllningen är fast och ytan har fått fin färg, ca 30 min. Garnera pajen enligt egen fantasi med ingredienserna enligt ovan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.