Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig champinjonsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Serveras med grissini inlindade med lufttorkad skinka.

Ingredienser

Instruktioner

Ansa champinjonerna och hacka dem grovt. Skala och finhacka löken. Fräs löken mjuk i smöret utan att den får färg. Tillsätt svampen och fräs tillsammans tills det börjar få lite färg. Slå på buljongen och grädden och sjud soppan sakta i 10 minuter. Häll soppan i mixer eller matberedare och finfördela den. Häll tillbaka i kastrullen och smaka av med timjan, salt och peppar. Servera soppan riktigt het i små skålar och med skinklindade grissinis. Garnera med färsk timjan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.