Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig fläskfilégryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Enkelt men gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Putsa köttet och skiva det i ca 1 cm stora skivor. Hetta upp matfettet i en stekpanna. 2. Tillsätt vitlöken och fräs det någon minut. Tillsätt köttet och bryn det i matfettet. 3. Ansa svampen. Dela champinjonerna och behåll kantarellerna hela om de inte är för stora. Tillsätt svampen till köttet och låt blandningen fräsa ett par minuter. 4. Tillsätt Milda Mat, buljong, peppar och timjan och låt rätten småkoka ca 6 minuter. Smaka av med salt. 5. Koka under tiden pastan. Servera pastan med såsen och strö över lite finhackad persilja.
  2. Servera bandspaghetti till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.