Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämigt vitlöksbröd

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Ett krämigt och gott vitlöksbröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär osten i små tärningar. Pressa vitlöken och hacka persiljan. Blanda allt med philadelphiaosten, salta.
  2. Skär baguetten i skivor men inte helt igenom. Fyll varannan skåra med blandningen. Svep in baguetten i dubbla lager aluminium folie (Så långt går det bra att förbereda)
  3. Lägg paketet på grillgallret och låt ligga ett par minuter, vänd paketet på ena sidan och sedan den andra och grilla ett par minuter på varje sida. Ät brödet varmt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.