Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krispig Cheddarkyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Kycklingen får en god smak av flingor och en dragonsås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader Putsa filéerna, salta och peppra. Blanda senap och äggula, pensla blandningen på filéerna. Lägg filéerna i en ugnssäker form. Lägg flingorna i en plastpåse och banka lätt med en brödkavel tills de krossas. Blanda de krossade flingorna med riven ost. Strö krosset över kycklingfiléerna och tryck till med handen. Stek i ugn 20 - 30 minuter.
  2. SÅS Mät upp kallt vatten, kycklingfond och maizena i en kastrull. Vispa tills majsstärkelsen löst sig. Tillsätt grädden och värm under omrörning. Tillsätt senap och smula i dragon. Smaka av med salt och peppar och ev lite mer dragon. Servera med ris och en sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.