- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Kycklingen får en god smak av flingor och en dragonsås.
Instruktioner
- Ugn 225 grader
Putsa filéerna, salta och peppra.
Blanda senap och äggula, pensla blandningen på filéerna.
Lägg filéerna i en ugnssäker form.
Lägg flingorna i en plastpåse och banka lätt med en brödkavel tills de krossas. Blanda de krossade flingorna med riven ost. Strö krosset över kycklingfiléerna och tryck till med handen.
Stek i ugn 20 - 30 minuter.
- SÅS
Mät upp kallt vatten, kycklingfond och maizena i en kastrull.
Vispa tills majsstärkelsen löst sig. Tillsätt grädden och värm under omrörning. Tillsätt senap och smula i dragon.
Smaka av med salt och peppar och ev lite mer dragon.
Servera med ris och en sallad
Publicerat den
13 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar