Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krispig kycklingfilé rullad i cornflakes

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En supergod kycklingrätt som är enkel att tillreda

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar och lägg dem i en smord form.
  2. 2. Smält matfettet till paneringen. Smula cornflakes med handen. Blanda ner smulorna i fettet och tillsätt riven ost, pressad vitlök och oregano.
  3. 3. Stek mitt i ugnen i 225 grader tills kycklingfiléerna är helt genomstekta och paneringen har fått en fin gyllenbrun färg, ca 20-30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.