Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krispiga lökringar av silverlök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

De krispiga lökringarna är ljuvliga som aptitretare eller snacks, de är lätta att laga och supergoda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva lökarna i 5 mm tjocka ringar. Ta loss lökringarna från varandra och vänd dem i filmjölken. Ställ åt sidan 30 minuter.
  2. Sätt ugnen på 175 grader. Klä en plåt med bakplåtspapper.
  3. Blanda ströbröd, parmesanost och paprikapulver i en stor skål. Lägg över några lökringar åt gången i ströbrödet och täck dem med panering. Lägg ringarna i ett jämnt lager på plåten. Fortsätt till alla ringar är panerade.
  4. Stek i ugnen 15-20 minuter tills gyllene. Servera de varma lökringarna med majonnäs eller en kryddig tomatsås som dipsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.