Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krispiga potatischips

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

gott och enkelt

Ingredienser

Instruktioner

Värm ugnen till 275 grader lägg ett bakplåtspapper på en plåt borsta potatisen ren och skala den på längden lämna kvar lite potatiskött på skalen och skär dem 2½ cm bitar spara ev resten av potatisen till annan användning torka av och lägg skalen åt sidan blanda olja salt peppar och tabasco i en medelstor skål och lägg ner potatisskalen vänd omkring så att oljeblandningen fäster ordentligt på skalen bred ut potatisen på plåten grädda dem knapriga och gyllenbruna ca 20 min servera genast

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.