Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krispiga svartkålschips

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Godare och krispigare än grönkålschips. Dessutom nyttigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader. Skölj kålen och krama den sedan med hushållspapper. Skär eller riv kålen i bitar samtidigt som du tar bort den hårda stjälken i mitten. Lägg kålen i en skål och häll över 2 msk olja och salta litegrann. Rör runt med händerna så kålen täcks av olja och salt. Häll ut kålen på plåt med bakplåtspapper så att svartkålsbitarna ligger helt utspridda.
  2. Sätt in plåten i ugnen 15-20 minuter tills alla chipsen är krispiga och torra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.