Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kristinas äppelkaka med äggtoddygrädde

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket enkel äppelkaka

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ställ ugnen på 200 grader. Smält smöret. Blanda mjöl, socker och bakpulver i en skål. Skala och skiva äpplena. Lägg äpplena i en smord form, strö över den torra blandningen och ringla smöret över (ska inte blandas). Grädda i mitten av ugnen i 20 min.
  2. Äggtoddygrädden: Vispa grädden. Vispa sedan äggulorna och sockret för sig, vänd sedan i, i grädden. Blanda sist i vaniljsockret.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.