Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krusbärskaka med mandelmassa!

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Saftig, syrlig, god och lite 'matig' kaka, ensam till kaffet eller som dessert. med vaniljvisp eller vaniljsås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker vitt och poröst. Riv mandelmassan grovt och blanda ner den i smeten.
  2. Rör ner mjölet och blanda väl. Rensa krusbären. Häll smeten i en smord och bröad form, cirka 23 cm i diameter. Strö över krusbären och tryck ner dem.
  3. Fördela pärlsockret över kakan. Hyvla smöret och täck kakan med smörskivorna. Grädda i cirka 200 grader i 45 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.