Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig äppeldessert med havrefras

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Vacker att servera i glas. Mycket enkel att göra. Ljuvligt god med perfekt balans mellan sött och syrligt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda kesella och cremé fraiche med vaniljsocker.
  2. Smält smöret i en stekpanna. Fräs havregryn, socker och kryddor utan att låte det ta för mycket färg. Låt svalna.
  3. Varva äppelmos, kesellakräm och havrefras i 4 eller 5 glas. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.