Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig äppelsallad

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Energi 155 kcal Fett 5 g Protein 2 g Kolhydrat 26 g Fibrer 1 g

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med dressingen. Pressa vitlöken, hacka den röda chilin, pressa citronen och blanda med resten av ingredienserna till dressingen – spara lite av citronsaften.
  2. Skär löken till salladen i tunna skivor och stek dem spröda i oljan.
  3. Skär äpple i papperstunna skivor och droppa genast med lite citron. Skär körsbärstomater i klyftor och hacka jordnötter och persilja.
  4. Blanda lök, äpplen, tomater, jordnötter och persilja i dressingen och servera ev. med lite gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.