Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig bulgur med lammfärs och yoghurtsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God och enkel rätt med lite orientalisk touch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulgur enligt beskrivning på paketet. Spola sedan med kallt vatten och låt rinna av i ett durkslag.
  2. Dela blomkålen i små buketter. Fräs lammfärsen tillsammans med garam masala och gurkmeja i smör i en stor stekpanna. Lägg i grönsakerna och krydda med salt och peppar. Fräs färsen och grönsakerna i ca 4 minuter eller tills färsen är genomstekt och grönsakerna är lagom krispiga.
  3. Gör såsen genom att blanda yoghurten med mynta och vitlök.
  4. Blanda till sist ner kokt bulgur i pannan och se till att allt blir varmt. Servera med hackad koriander, persilja och yoghurtsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.