Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig Curryfärs

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hitta den här i min favorit mattidning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär potatisen i tärningar. Hacka löken. Färs öken med curry i margainet. Tillsätt färsen och bryn en liten stund
  2. Tillsätt den tärnade potatisen. Häll över tomaterna och buljongen. Låt puttra i 10 min.
  3. Tillsätt majskorn. Smaksätt med masal, salt och peppar. Strö över med persilja.
  4. Servera med sallad och pitabröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.