Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig filé med tillbehör

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta recept gör man mera än en gång

Ingredienser

Instruktioner

Putsa filén. Dela den på längden i fyra långa bitar. Blanda ingredienserna till marinaden i en kraftig platspåse. Lägg i bitarna och förslut väl. Låt vila kallt minst 30 minuter, gärna över natten. Ta upp filéerna ur marinaden, spara marinaden. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek filéerna på medelvärme. Svep in dem i folie så att de behåller värmen. Skal och finhacka löken. Fräs i oljan som finns kvar i stekpannan. Strö över majsstärkelse och rör ner yoghurt och grädde. Tillsätt marinad och currypasta. Låt såsen puttra samman ett par minuter. Smaka av med salt och peppar. Yoghurtsås: Skär gurkan i tunna stavar. Blanda yoghurt och kryddor, vänd ner gurkan och smaka av med salt och peppar. Låt stå kallt till rätten ska serveras.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.