- Serverar: 6 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Gårdagens lite lyxiga middag
Instruktioner
- Skär kycklingen i ganska stora strimlor.
Bryn dem i matfettet på hög värme och sänk sedan.
Krydda med svartpeppar och salt.
- Blanda mjöl och mjölk i en burk, skaka och häll på.
Häll genast på lite grädde, ta lite i taget då och då så det blir lagom. Låt puttra ett litet tag.
- Riv i färsk ingefära eller något kryddmått om du har torkad.
Häll på ganska mycket curry och en skvätt soya tills den fått lagom färg. ( cayennpeppar är också gott till istället för ingefära )
Om du har nudlar med kryddpåse kan du ta kryddpåsen till kycklingpannan. Klicka i youghurt och rör om.
- När det nästan är färdigt, häll på de färdiga bönorna och låt räkorna tina upp i såsen. Koka nudlar och ät det hela med pinnar.
Publicerat den
13 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar