Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig, gräddig kycklingpanna

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Gårdagens lite lyxiga middag

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i ganska stora strimlor. Bryn dem i matfettet på hög värme och sänk sedan. Krydda med svartpeppar och salt.
  2. Blanda mjöl och mjölk i en burk, skaka och häll på. Häll genast på lite grädde, ta lite i taget då och då så det blir lagom. Låt puttra ett litet tag.
  3. Riv i färsk ingefära eller något kryddmått om du har torkad. Häll på ganska mycket curry och en skvätt soya tills den fått lagom färg. ( cayennpeppar är också gott till istället för ingefära ) Om du har nudlar med kryddpåse kan du ta kryddpåsen till kycklingpannan. Klicka i youghurt och rör om.
  4. När det nästan är färdigt, häll på de färdiga bönorna och låt räkorna tina upp i såsen. Koka nudlar och ät det hela med pinnar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.