Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig grönsaksgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vegetariskt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kålen i tunna strimlor. Skala och hacka löken. Skala och hacka morötterna. Kärna ur paprikan och skär den i strimlor.
  2. Hetta upp oljan till medelvärme i en gryta. Lägg i löken och fräs den i 2 minuter i oljan tillsammans med sambal oelek, salt, spiskummin och gurkmejan. Lägg i kålen, morötterna och paprikan. Häll på vattnet och låt grytan koka upp. Koka grytan på svag värme med locket på i 10 minuter.
  3. Skär tomaten i bitar och lägg ner den i grytan. Koka grytan i ytterligare 2 minuter tills kålen är mjuk.
  4. Servera grytan het.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.