Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig indonesisk gryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 6 timmar 20 minuter
Skriv ut

Stark!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg det strimlade köttet i en skål. Blanda samman marinaden och häll den över köttet. Ställ skålen i kylen och låt det dra i ca 6 h.
  2. Lägg över allt i en gryta. Strö över vetemjölet och rör om. Sjud under lock på svag värme 15-20 min.
  3. Smaka av om det behövs mer kryddor.
  4. Servera med kokt ris och chutney.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.