Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig köttfärsbulgur med russin

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett supergott och kryddigt recept!

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp vatten och salt. Tillsätt bulgurn och låt sjuda under lock 8-10 minuter. Skala och hacka löken, stek löken i oljan några minuter. Tillsätt färsen och låt steka med tills den har fått fin färg och blivit smulig. Tillsätt paprikorna och krydda med kanel, spiskummin, salt och peppar. Vänd i den färdiga bulgurn och russinen. Servera med en klick matyoughyrt och pitabröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.