Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig lammgryta med röda linser

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

I bästa lammtider måste även den som vill äta smalt kunna njuta av lammkött. Välj gärna rostbiff eller annan benfri del från lammsteken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i smala strimlor. Blanda det med vitlök, ingefära, chilipulver, olja och soja.
  2. Bryn köttet i en stekpanna med släpplätt-belägning. Salta och häll i vattnet. Låt grytan sjuda 10 min. Tillsätt spanat och mini fraiche och låt grytan sjuda någon minut. Smaka av med salt.
  3. Tillaga linsrena enligt beskrivningen på påsen. Servera grytan med kokta röda linser och tomatsallad med rödlök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.