Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig päronpaj

 
Skriv ut

Pajen är äggfri! Serveras med mjuk vaniljglass, vaniljsås eller grädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader
  2. Skala, kärna ur och skär päronen i skivor.
  3. Blanda mjöl, vaniljsocker, socker och kryddor i en skål. Lägg i margarin och nyp ihop allt till smulor med fingrarna.
  4. Smörj en form och lägg i päronskivorna. Häll över degsmulorna.
  5. Grädda i mitten av ugnen 20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.