Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig rabarberkompott med apelsingrädde

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mina rabarber växer så det knakar snart.......Rabarber är underbart nu när säsongen närmar sig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna rabarbern och lägg dem i en kastrull med socker, apelsinsaft och kryddor. Sjud i ca 20 min.
  2. Låt svalna!
  3. Lägg upp i portionsskålar eller glas och toppa med lättvispad grädde som vispats och smaksatts med skal av apelsin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.