Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig yoghurtsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smakrik soppa som är godast ljummen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka lök, kärna ur och finhacka chilifrukten. Skålla tomaten, skala, urkärna och finhacka den.
  2. Värm oljan i en kastrull, tillsätt spiskummin och fräs ca 10 sekunder. Tillsätt lök, tomat, ingefära, chili och gurkmeja. Rör om och låt puttra ca 4 minuter.
  3. Tillsätt yoghurt, grädde och koriander och värm försiktigt. Soppan får inte koka eller bli för varm, då blir yoghurten grynig.
  4. Smaka av med salt, toppa med lite klippt persilja och servera med naanbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.