Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddoftande sojakyckling

 
Skriv ut

Ett alternativ till butikens färdiggrillade kyckling. Vill du inte stycka kycklingen själv finns olika delar färska eller i frysen styckade och klara.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Tina kycklingen om den är fryst. Dela den i portionsbitar.
  3. Tag fram en ugnsform.
  4. Krydda kycklingdelarna lätt med salt och peppar och lägg dem i formen.
  5. Blanda alla ingredienserna till skyn och slå den över.
  6. Ställ formen mitt i ugnen och låt den steka 35-40 min.
  7. Ös den med jämna mellanrum med skyn.
  8. Servera med en god sallad och t ex inlagd gurka. Kokt ris eller potatis är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.