Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddstark kycklinggratäng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Härlig fredagsmiddag. Vill man ha den lite snällare så minska på sambal oelek.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en form och dela kycklingen i bitar. Hacka paprikan och lägg den över kycklingen i formen.
  2. Blanda den löst vispade grädden med de övriga ingredienserna och fördela blandningen över kycklingen. Strö över riven ost. Gratinera i ugnen 225 grader i 10-15 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Prima 7 augusti 2008

    Har du nåt tips på vad man kan servera till, klyftpotatis tänker jag direkt men det kanske inte är det bästa?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.