- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Husmanskost som gillas av både liten och stor.
Instruktioner
- Skär köttet i jämna bitar, ca 3x3 cm.
- Bryn köttet lite i taget i smör i en stekpanna. Värmen ska vara stark så att det snabbt bildas en stekyta. Lägg över det brynta köttet efter hand i en gryta.
- Tillsätt salt, peppar, vatten och buljongtärning. Låt köttet koka 20 minuter.
- Tillsätt champinjonerna. Skala och klyfta löken. Skölj och kärna ur paprikorna. Skär dem i strimlor. Rör ner dem i grytan.
- Rör ut vetemjöl i lite kallt vatten. Rör ner det i grytan.
- Smaksätt med paprika, curry, ingefära och vitlök.
- Rör ner gräddfil alt. crème fraiche.
- Låt grytan koka ytterligare 10 minuter.
- Strö över mandel.
- Servera med en god grönsallad och ris.
Publicerat den
22 juni 2009
Liknande recept
Skriv kommentar