Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddstekta kikärter med spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Ett mycket enkelt och gott vegetariskt alternativ.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj kikärterna i kallt vatten och låt rinna av. Skala och strimla löken. Skölj och ansa spenaten. Stek kikärterna och lök i smör och kryddor cirka 2 minuter. Häll på grädde och smaka av med lite salt och peppar. Vänd ner spenaten strax före servering, smula över fetaost.
  2. Servera med ris, korianderblad och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.