Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kubansk chokladmousse

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Från Leilas underbara bok.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka chokladen och smält den i ett vattenbad (i skål över en kastrull kokande vatten) eller i microvågsugn.
  2. Vispa äggulor och socker vitt.
  3. Blanda espresso, rom och 2 urskrapade passionsfrukter i äggsmeten.
  4. Vispa grädden till en mycket lättvispad konsistens.
  5. Blanda ner den smälta varma chokladen i äggsmeten.
  6. Rör i den lättvispade grädden lite i taget.
  7. Fyll moussen i små formar eller glas, garnera med passionsfrukt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.