Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling alá Berlin

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En enkel och snabb rätt som är klockren en fredagkväll

Ingredienser

Instruktioner

  1. Under tiden som du kokar upp vatten till pastan.
  2. Pilla av skinnet och köttet från den grillade kycklingen och skär detta i mindre delar och fräs i en panna med lite olja.
  3. (Används kycklingfilé skär dessa i mindre tärningar och krydda med grillkrydda och fräs i en panna med lite olja)
  4. Fräs kycklingköttet lite hårt, fyll därefter på med Cream fraiche, timjan paprika pulver, salt och peppar. Låt detta koka ihop under tiden som pastan kokar klart.
  5. Servera till detta en fräsch grön sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.