Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling baconzola

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Går snabbt och lätt att svänga ihop, hur gott som helst!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken och fräs den tillsammans med tärnad bacon. Lägg åt sida på en tallrik.
  2. Stek därefter kycklingen som du skurit i bitar. Krydda med svartpeppar och stek den tills den fått yta runtom.
  3. Dela osten i småbitar och vänd ner den i pannan. Rör tills den smält och häll därefter i crème fraiche. Rör om tills allt blandat sig. Låt puttra på svag värme ett par minuter.
  4. Blanda ner lök- och baconröran och låt puttra ytterligare någon minut. Red av med maizena.
  5. Kontrollera att kycklingen är helt färdig och servera med t ex kokt broccoli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.