Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i curry med spröda grönsaker

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fettsnålt och mycket bra bantnigsmat. Chilin och curryn gör att rätten ökar förbränningen. Endast ca 535 kcal/port

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt instruktioner på paketet.
  2. Skölj och skär alla grönsakerna på snedden. Koka kycklingen (ta bort skinn och ben) i 10 minuter och skär den i små bitar. Häll en skvätt olja i en wokpanna och bryn vitlök, ingefära och chili med curry i 15 sekunder.
  3. Lägg i grönsakerna, utom ärterna, rör runt och koka. Tillsätt kokosmjöl och 4 dl vatten och låt det koka i 5 minuter.
  4. Smaka av rätten med salt och peppar, tillsätt ärterna, blanda i yoghurt och se till att det inte kokar. Servera i djupa tallrikar med ris och strö över hackad koriander och salladslök

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Missan91 18 november 2010

    Skall det verkligen vara 14 vitlöksklyftor? Tänker pröva laga rätten idag :) Fast jag tror jag drar ner på vitlöken....

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.