Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i gräddig vitvinssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kyckling, champinjoner och vitlök får koka i buljong och vin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka löken och skär champinjonerna i kvartar. Dela kycklingen i mindre bitar. Fräs detta i smör tillsammans med 1–2 hackade vitlöksklyftor. Häll på buljong och vin och låt det hela småkoka i ca 20 minuter.
  2. Vispa ihop grädde och mjöl och rör ned det i grytan. Låt det hela koka i 10 minuter. Smaka av med salt och vitpeppar. Servera med pressad potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.