- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Alla barnen älskade denna rätt!
Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Instruktioner
- Skala, dela och skiva morötterna. Dela, kärna ur och finhacka chilin. Banka sönder citrongräset och skär det i 5-centimeterlånga bitar.
Fräs allt i hälften av oljan i en stor kastrull några minuter. Pressa i vitlök. Häll i kokosmjölk och låt koka några minuter.
Bryn kycklingen i resten av oljan i en stekpanna och krydda med salt och peppar.
Lyft över i kastrullen och tillsätt pressad lime. Smaka av med lite salt.
Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
Ansa och strimla salladslök och grovhacka koriander.
Servera nudlarna med grytan och toppa med salladslök och koriander.
- Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Publicerat den
9 mars 2016
Liknande recept
Skriv kommentar