Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i kokosmjölk med citrongräs

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Alla barnen älskade denna rätt! Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala, dela och skiva morötterna. Dela, kärna ur och finhacka chilin. Banka sönder citrongräset och skär det i 5-centimeterlånga bitar. Fräs allt i hälften av oljan i en stor kastrull några minuter. Pressa i vitlök. Häll i kokosmjölk och låt koka några minuter. Bryn kycklingen i resten av oljan i en stekpanna och krydda med salt och peppar. Lyft över i kastrullen och tillsätt pressad lime. Smaka av med lite salt. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Ansa och strimla salladslök och grovhacka koriander. Servera nudlarna med grytan och toppa med salladslök och koriander.
  2. Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.