Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Allt i ett. Snabbt och enkelt. Självklart kan man laga den med färdiga kycklingdelar vilket gör att det går ännu snabbare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Blanda alla ingredienserna till marinaden.
  3. Skölj kycklingen noga och torka den. Dela den i 10-12 delar. Skär bort onödigt skinn. Lägg kycklingdelarna i en bunke och häll på marinaden. Blanda väl.
  4. Halvera tomaterna. Skala lökarna. Skölj och rensa svampen. Skär zucchinin i 15 mm breda skivor. Lägg kycklingen och grönsakerna i en inoljad långpanna. Pensla grönsakerna med marinaden och strö över rikligt med rosmarin.
  5. Stek i ugnen 30-40 minuter eller tills kycklingen är genomstekt och fått fin färg. Ös några gånger.
  6. Servera med ris och krispig sallad.
  7. Istället för ris brukar jag ta med några potatisar i långpannan så det verkligen blir en allt-i-ett-gryta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.