- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Kabanossen sätter lite piff på kycklingen. Mycket uppskattad av barnen.
Instruktioner
- Strimla kycklingfilérna. Strö över lite salt och peppar på kycklingen. Dela korvarna på längden och skiva dem. Hacka löken och vitlöken.
- Börja steka korven i oljan på relativ hög värme.
Tillsätt lök och vitlök när korven börjar få färg.
Sänk värmen något och stek ca 2-3 minuter till.
- Lägg upp allting på en tallrik och lägg sedan i kycklingen i stekpannan och stek den tills den har fått färg. Lägg tillbaka korven och löken.
Krydda med paprikapulver och lite chilipeppar.
- Häll i grädden och låt den bli varm.
Tillsätt till sist crème fraichen och låt det puttra i 5-10 minuter.
- Servera med ris och sallad.
Publicerat den
14 mars 2009
Liknande recept
Skriv kommentar