Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling kabanoss

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Kabanossen sätter lite piff på kycklingen. Mycket uppskattad av barnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingfilérna. Strö över lite salt och peppar på kycklingen. Dela korvarna på längden och skiva dem. Hacka löken och vitlöken.
  2. Börja steka korven i oljan på relativ hög värme. Tillsätt lök och vitlök när korven börjar få färg. Sänk värmen något och stek ca 2-3 minuter till.
  3. Lägg upp allting på en tallrik och lägg sedan i kycklingen i stekpannan och stek den tills den har fått färg. Lägg tillbaka korven och löken. Krydda med paprikapulver och lite chilipeppar.
  4. Häll i grädden och låt den bli varm. Tillsätt till sist crème fraichen och låt det puttra i 5-10 minuter.
  5. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.